revymenu a la carte på Vendsyssel teater
Revymenu a la carte med ankomst bobler(serveret menu – vælg selv en forret og hovedret)
Velkomst bobler serveres mellem 17:30 - 18:00
Hjemmebagt brød og pisket smør
Forret.
- Okse carpaccio med rucola, burrata, bagte tomater, trøffel pesto og jordskokkechips.
- Bagt torsk med sennepssauce, ristet pære, toppet med en crumble på hasselnødder og tørret skinke
- Confiteret bertelgris vendt i BBQ marinade, ærte pure, bæl ærter, syltede selleri og poppet gris.
- Smørristet focaccia med avocado creme, frisk tomatsalsa, gran padano flager og tørret æggeblomme.
Hovedret:
- Stegt kyllingebryst fra Vendsyssel Slagteri, selleri pure med hvidløg, dagens garniture, stegte kartofler vendt i urter og sauce lavet på svampe og kyllingefond.
- Oksefilet steak, pore pure, dagens garniture, stegte kartofler vendt i urter og en rødvinssauce.
- Fisken (Vi bruger frisk fisk, så retten vil skifte efter fangst), dagens garniture og stegte kartofler med urter.
- Polenta serveres med syltede hvide asparges, stegte grønne asparges, luftig hollandaise.
Pris pr. person 395,- kr.
Dessert
- Pandekage gratineret i appelsinsauce dertil, friske jordbær og vaniljeis.
Pris pr. person 75,- kr.
