revymenu a la carte på Vendsyssel teater

Revymenu a la carte med ankomst bobler(serveret menu – vælg selv en forret og hovedret)
Velkomst bobler serveres mellem 17:30 - 18:00
Hjemmebagt brød og pisket smør 



Forret.

  1. Okse carpaccio med rucola, burrata, bagte tomater, trøffel pesto og jordskokkechips.
  2. Bagt torsk med sennepssauce, ristet pære, toppet med en crumble på hasselnødder og tørret skinke
  3. Confiteret bertelgris vendt i BBQ marinade, ærte pure, bæl ærter, syltede selleri og poppet gris.
  4. Smørristet focaccia med avocado creme, frisk tomatsalsa, gran padano flager og tørret æggeblomme.


Hovedret:

  1. Stegt kyllingebryst fra Vendsyssel Slagteri, selleri pure med hvidløg, dagens garniture, stegte kartofler vendt i urter og sauce lavet på svampe og kyllingefond.
  2. Oksefilet steak, pore pure, dagens garniture, stegte kartofler vendt i urter og en rødvinssauce.
  3. Fisken (Vi bruger frisk fisk, så retten vil skifte efter fangst), dagens garniture og stegte kartofler med urter.
  4. Polenta serveres med syltede hvide asparges, stegte grønne asparges, luftig hollandaise.

Pris pr. person 395,- kr.

Dessert

Pris pr. person 75,- kr.